Menu
Your Cart

За нас

Lepenka-bg.com

Днес, рекламата е навсякъде и лесно да управляват живота ни. На втория ден се сблъскват с повече от 30,000 рекламни послания. Забелязвате около 80 и запомняте не повече от 12 от тях. Важно е да блесне най-силното сред тези 12. Ние можем да ви помогнем.


lepenka-bg.com е една малка рекламна агенция за пълно комуникационно обслужване с богат опит. Ние настояваме за качество. Борбата ни е за една по-интересна и печеливша визия, интелигентни медия планиране и закупуване, изграждане на успешни стратегии и производство на висококачествени рекламни материали.


Първото нещо, което ще забележите, е, че ние ще Ви консултираме с много внимание и желание. Ние ще ви покажем точните ходове и ще ги комбинираме, така че да си представите успеха. Ще продължим с печелившите ходове, и след това ще ги реализираме по най-бляскавия начин.


Ние можем да Ви бъдем полезни в сферата на графичния дизайн, рекламна и художествена фотография, качествени репродукции от оригинали или копия, да Ви дадем съвети относно цифров или дигитален печат, както и всичко останало, необходимо за постигане на крайната цел.


За всичко, което не фигурира тук, можете да се свържете с нас на e-mail: office@lepenka-bg.com.


И, най-вече, не се колебайте конкретно да ни запитате - просто ни пишете! :)