Menu
Your Cart

Плащане и доставка

Цени

- Всички цени в сайта са валидни при онлайн поръчка.

- Всички цени в сайта са с включен ДДС, освен ако не е посочено друго.

- МАМА БЕЙКЪР ЕООД си запазва правото да променя цените на продуктите по всяко време без предварително уведомление на клиентите.

- Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

- При допуснати технически грешки в публикациите на сайта, ние имаме правото да откажем изпълнението на поръчка, без да дължим обезпечение на клиента.

Срок на доставка

Срокът за доставка е от два до пет работни дни след потвърждаването на поръчката в зависимост от населеното място. Доставките се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес.
За подробна информация относно цени и допълнителни услуги свързани с доставката:

Еконт Експрес  

Начини за плащане

С наложен платеж:
Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката става при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

С банков превод:
При този вид плащане, трябва да извършите банков превод към наша банкова сметка, която ще Ви посочим след приключване на поръчката на посоченият от Вас e-mail адрес. Направената от Вас поръчка ще бъде незабавно изпълнена след получаване на превода. Разноските по доставката са включени в крайната цена.

Банкови реквизити:

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
BG12UBBS81551014752031
UBBSBGSF
МАМА БЕЙКЪР ЕООД