Защо Вашето тату студио се нуждае от индивидуални стикери

Има ги стотици. Тату студиата. И татуират всичко, което можете да си представите. И по този начин стават сами за себе си голяма част от конкуренцията в бранша. Всеки следващ клиент става все по-трудна задача. Какво прави Вашето тату студио по-различно от останалите? Кое е нещото, което го отличава?

Да, можете да се гмурнете в социалните медии, да направите телевизионна или интернет реклама или дори да инвестирате в голяма билборд реклама, която също можем да направим за Вас, но не това е идеята на тази публикация.

Когато мислите за рекламиране на собственото си студио, Вие трябва да мислите за това какво го прави по-различно от всички останали. Татуировката, сама по себе си, по „определение“ е личностно и уникално изразяване на отделния индивид: уникална, изразителна и, веднъж създадена, завинаги е променила мястото, където е сътворена. Това място вече не е „празно“ – в много случаи то вече е превърнато в своеобразен шедьовър, в парченце изкуство, което носим по себе си.

Казано по друг начин – татуировките в доста голяма степен имат поразително сходство със стикер – a! Татуировката е като стикер, който залепваме на нашата си стена. Имаме правото и свободата да изберем какво да изобразява, какво послание да носи или как най-добре да ни помогне да вдигнем оборотите на дейността, с която сме решили да се занимаваме. И то на цената на съвсем символични рекламни бюджети.

Индивидуалния стикер, изработен по Ваш проект или идея, е един много добър начин да станете по-лесно забележими, да се откроите. Сами ще установите, че по този начин откривате една нова ниша от възможности! Също като татуировките, стикерите могат да бъдат поставяни на най-различни места. Давайте ги на Вашите доволни клиенти и сами ще се учудите на колко различни места можете да ги видите в последствие: лаптопи, папки, тетрадки и т.н. Стикер – ите са един мощен мобилен и „вайръл“ маркетинг инструмент – използвайте го! ?